domingo, 7 de febrero de 2010

1er Festival de Música Urbana de Cadaqués

dissabte 19 Juny 2010 a les 22h

LA SALA
Carretera de Port-Lligat
17488 Cadaqués

La Música Urbana agafa presencia i unifica la diversitat cultural i generacional al poble de Cadaqués.

L'associació Pont de Connexió (APC) , amb la col·laboració de la Societat l'Amistat, ART BUKER Productions i Dance flow Music organitza el 1er Festival de Música Urbana a Cadaqués on es fusionen els diferents estils urbans de música i ball més actual,
el proper dissabte 19 de Juny a LA SALA de Cadaqués.

Un Festival on hi trobarem diferents tipus de gèneres que provenen del mateix lloc, tenen una gran amplitud de públic i ofereixen diversitat musical en tots els sentits.
És allò que es coneix com“MÚSICA URBANA”. Dintre d’aquesta música podem trobar estils com: el hip-hop, l’R&B, el dancehall, el reggae i el reggaeton.

Una presentació molt especial amb representants de diferents punts de Catalunya: Barcelona, Girona, de St. Pere Pescador, Roses, Sitges i Cadaqués.
Un contexte artístic urbà representatiu de la gran diversitat cultural actual, i representada per la fusió del mon llatinoAmericà i el català.

Un Festival amb l'objectiu donar-li al públic cadaquesenc la opció de conèixer aquest món, aprofitar l’atractiu que la Urban Music té per a les noves generacions
i amb la voluntat de què l’esdeveniment tingui caràcter anual.

ARTISTES que hi participan:

GRUPS MÚSICALS: Latin Hydro // Reggaempurium // Alta gama // Mixte "El latino catalan" // Mailer // B dteta
GRUPS DE BALL: Cheff Rocker (alumnes de la escola Coco comin de Barcelona) // Bombo Clubz Crew //

No hay comentarios:

Publicar un comentario